alla kategorier

Alla Kategorier



fordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Sökes bostad, gärna lantligt endast hyres

Hejsan.
Söker nytt boende i lgh, gårdshus etc gärna lantligt i sundsvall - Timrå området. Eller om ni har / vet av ngt trevligt lantligt som inte ligger alltför avlägset i något annat område så berätta gärna får vi se =). Söker första handskontrakt och att vara inneboende är inte för min del aktuellt, söker " eget " =). Då jag inte är någon stadstjej så skulle jag nog inte trivas ex mitt i smeten efter storgatan inne i sundsvalls centrum =). Uppvuxen i Västerbottens inland så skoterspåren har kanske lämnat sina märken höhö. Har bil så gör inget om det är lite utanför de mer centrala delarna, tvärtom nästan =). Vill inte bo i Nacksta, Bergsåker, Tallnäs, Alnö, Sundsbruk, Skönsberg, Bredsand, vissa områden runt Kvissleby svartvik hemmanet. Det är för mej , är i medelåldern närmare 50 och min lilla snälla innekatt på 13 år som jag söker. Vi är lugna och skötsamma prickar. Maxhyra ca 3600kr + - på en höft och inkomst finns, inga betalningsanmärkningar har jag. Röker just nu men endast utomhus och jag slänger inte fimpar omkring mej ;D. Gör som inget större väsen utav mej. Hör gärna av er om ni vet av ngt/har något så får vi se vad som händer, ska ju passa både uthyraren och mej och kännas bra =). Söker ett lungt och tryggt område att bo i. Referens finns från nuvarande hyresvärd.

Jag har idag 3 månaders uppsägning men kanske jag kan flytta någon månad snabbare eller så beroende på hur snabbt nuvarande bostad hyrs ut mm då jag funnit en bostad, och går inte det så ja.. då är det 3 månader.

Hör gärna av er om ni som sagt vet av något/ har något så börjas det där =)

mvh
carina


26 januari 2018
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information