Energikurser Sundsvall

Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing - energikurser i Sundsvall. Intresserad av en energikurs? Kontakta Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing i Sundsvall & boka tider för energikurser! Kurs i energimedicin (utifrån inka-shamanska tradition): Munay-ki, Nusta Karpay. Välkomna till oss i Sundsvall!

Energikurser Sundsvall | Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing
Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing

Energikurser Sundsvall | Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing

Välkommen till
Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing


Healing
Jag ger dig en kraftfull och vacker healing utifrån den inka-shamanska energimedicintraditionen.
Den inka-shamanska medicinen arbetar mycket med stenar, kristaller och alla energier i naturen. Det är en uråldrig tradition som har varit dold för omvärlden under 600 år, men som nu har börjats spridas igen över världen alltsedan inka-indianernas ättlingar vandrade ner från de höga bergen i Peru för att dela med sig av sin visdom på 1990-talet. Traditionen är mycket vacker och kärleksfull och bygger på ömsesidighet, respekt och balans, och insikten att vi alla är ett, det finns ingen separation.
I denna healingbehandling kan man arbeta med såväl fysiska som mentala eller psykiska problem, eller bara en känsla av att man skulle vilja prova healing.
För allra bästa effekt rekommenderar vi att man tar 3 behandlingar inom en given period, men det är helt frivilligt.
Efter healingbehandlingen får man en enkel övning; en "läxa", som man sedan skall utföra varje dag i 30 dagar, för att integrera resultatet av behandlingen i sin kropp och själ.


Kurs i energimedicin
Jag erbjuder även kurser i energimedicin utifrån den inka-shamanska traditionen.
Alla kurser ger en djup inre personlig utveckling, och du kommer att väcka upp många aspekter av dig själv som kanske hittills har varit dolda för ditt medvetna jag.
Detta är ett axplock av de olika kurserna:

Munay-ki; att ge från sitt hjärta ger dig grundläggande kunskaper om energiarbete och den inka-shamanska traditionen, och framför allt så mottar du 9 st vackra och kraftfulla riter/ initieringar som ger dig kontakt med med många aspekter av universum samt ger dig en fördjupad insikt om ditt eget inre jag. Du får även lära dig att ge dessa riter vidare, därför att denna tradition är till för att delas vidare.
Munay-ki handlar om den villkorslösa, universella kärleken som omger oss alla och kursen lär dig att börja tänka genom, och att ge, från ditt hjärta.
Riterna öppnar upp din energi för såväl healingarbete som för ett nytt inre seende.

Nusta Karpay; möt det gudomliga feminina: Nustas är enligt traditionen 7 st prästinnor/ gudinnor som har levt på denna jorden för mycket länge sen och som sedan klev ur tiden för att bevara sin visdom till efterkommande generationer. Du mottar 7 st riter/ initieringar som för dig i kontakt med dessa 7 gudinneenergier och som låter dig leva i nära kontakt med den gudomliga feminina energin.
Alla människor har en feminin och en maskulin aspekt av sig själva och det är lika viktigt för alla att ha kontakt med båda dessa aspekter.
Många män (även många kvinnor) av idag har tappat kontakten med sin inre feminina aspekt, varför denna kurs Nusta Karpay är lika viktig att gå för såväl män som kvinnor.
Vi lär oss även mer om energiarbete samt om den inka-shamanska traditionen.
Du skapar ett medicinknyte med stenar som är kopplade till de 7 Nustas, och som du kan ha stor nytta av i ditt vardagliga liv.
Nustas lär dig att återknyta kontakten med allt det vackra och kärleksfulla runt om kring dig och att uppleva världen genom kärlek och skönhet.


Energimedicin
Energimedicin är ett samlingsbegrepp som omfattar alla typer av healing och liknande behandlingar där man arbetar med människors energifält och även med hjälp av energier i naturen och i övriga Universum.
Den tradition som jag arbetar utifrån är den uråldriga Inka-shamanska traditionen där inkaindianernas egna ättlingar lär ut den medicin som de och deras förfäder har förvaltat i tusentals år.
Den inka-shamanska medicinen arbetar med alla aspekter av naturen och hela Universum och man arbetar utifrån respekt, kärleksfullhet, hedran och ödmjukhet inför hela världsalltet. Det är en oerhört vacker tradition som bygger på ömsesidighet och balans och kärlek till både sig själv och allt det som omger oss.
Traditionen är en av de allra äldsta i världen och en av dem som är bäst bevarad i sitt gamla ursprung tack vare att förvaltarna, ättlingarna till Inkarikets shamaner, har levt dolda högt uppe i de andinska bergen i Peru i över 600 år innan de började vandra ner till övriga mänskligheten på 1990-talet, och nu sprider sin visdom över hela världen.
För mig är det djupt hedrande att få förvalta vidare denna kraftfulla och oändligt kärleksfulla tradition och sprida dess visdom till så många människor som möjligt.

Varmt välkommen till mig! / Vänliga hälsningar Anna Bydell Absér


Anna-Bea´s Wellness, hälsa & healing
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information