alla kategorier

Alla Kategorierbil
bygg
data och it
företagstjänster
skönhet och hälsa
städning
övriga branscher

Övriga BranscherLunch i Sundsvall

Välkomna till Bistro Matfors AB – en restaurang som finns för dig som befinner dig i Matfors, Sundsvall, Kvissleby eller Stockvik med omnejder. Vi vänder oss till dig som är intresserad av vår lunch eller det som vi erbjuder som À la carte.

Lunch i Sundsvall | Bistro Matfors AB

Lunch i Sundsvall | Bistro Matfors AB

Bistro Matfors AB

Välkommen till oss på Bistro Matfors – en restaurang som finns för dig som befinner dig i Matfors, Sundsvall, Kvissleby eller Stockvik med omnejder. Vi vänder oss till dig som är intresserad av vår lunch eller det som vi erbjuder som À la carte. Vårt mål är att alla gäster ska kunna få en trevlig upplevelse när de besöker vår restaurang, och därför arbetar vi alltid med att förbättra den service som vi ger. 

Vi riktar oss till dig som befinner dig i Matfors, Sundsvall, Kvissleby eller Stockvik med omnejder som vill ha en god lunch eller á la carte. Vi hoppas att du ska trivas när du kommer på besök till oss! Om du har frågor angående vår verksamhet eller den lunch som vi serverar på vår restaurang är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig gärna.

Lunch

A la Carte

Catering  - Bröllop, Student, Födelsedags fest, Dop, Evenemang

 

Måndag - Fredag mellan 10.30 - 14.00 Lunch
Måndag - Torsdag mellan 16:00 - 20:00 À la carte

Fredag 16.00 - 22.00 À la carte
Lördag 14.00 - 23.00 À la carte
Söndag 14.00 - 20.00 À la carte

 

Centrumgatan 15 • Matfors

Tel. 0725 - 99 00 09

Hjärtligt välkomna!

 

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information